Page 1 of 3

Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Tue Sep 04, 2012 9:05 pm
by WDA
Admini va rog frumos , nu mai inchide-ti topicurile cu cererile de admin pana nu le rezolva-ti.Rezolva-ti , suntem PRO pt ca avem nevoie de admini. Invatati-i cum sa-si rezolve conditiile , cum sa voteze etc, apoi verificati-i si daca e ok datil-le admine ...va multumesc !!

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Tue Sep 04, 2012 9:09 pm
by Vyruss_21
WDA perfect deacord cu tine....dar daca noi le punem conditiile, si ei nu mai intra timp de 1 saptamana sa-si vada cererea sau sa zica ce are indeplinit si ce nu, inseamna ca nu-si da interesul !

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Wed Sep 05, 2012 12:47 am
by [gLc]*mitza*sL
Asta asa e vyrus multi fac asa si dupai fac gura mare

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Wed Sep 05, 2012 9:21 am
by IRA K. fRODy-
Eu propun ceva daca tot se intampla asa celor care nu intra sa isi mai vada cererea sa leo respingem :). Daca tot isi doresc atat de mult admin sa vina si sa isi verifice cererera. Si admini va rog frumos nu dati numai PRO/CONTRA dati si voi ca in exemplul urmator: -PRO: pentru ca e activ , linistit, etc
-CONTRA: a fost prins cu cod,Dovada:.. ; Varsta prea mica ; nu este activ ;etc
Nu dati doar PRO/CONTRA spuneti si motivul ca sa stim toti . Multumesc :) .

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Wed Sep 05, 2012 9:30 am
by thelife
Dupa cum se vede se duc din admini tot mai mult , si avem nevoie de admini cat mai multi , ar fi bine sa dam PRO la cereri . Si sa raspundem cat mai multi . E buna initiativa WDA .

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Wed Sep 05, 2012 5:10 pm
by Baronu1
Sincer admini sunt din ce in ce mai putin online si ceeste cert sunt multi care au admine si nu i vad decat odata la 1 luna pe servere sa nu dau nume dar stiu cativa !!! Avem nevoie de admini online care isi da interesul respecta regulamentul pe el insusi si pe playeri.
Salll !!!

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Wed Sep 05, 2012 6:33 pm
by BlackShadow
suntem in cautare de admini dar nu cred ca am ajuns sa dam admine si la codati :)

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Thu Sep 06, 2012 9:44 am
by WDA
Vyruss_21 wrote:WDA perfect deacord cu tine....dar daca noi le punem conditiile, si ei nu mai intra timp de 1 saptamana sa-si vada cererea sau sa zica ce are indeplinit si ce nu, inseamna ca nu-si da interesul !


Asa da corect ...normal ca astfel de cereri se vor inchide , dar tu vb aici de parca toate cererile sunt numai asa.

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Thu Sep 06, 2012 9:46 am
by WDA
BlackShadow wrote:suntem in cautare de admini dar nu cred ca am ajuns sa dam admine si la codati :)


Asta intelegi tu ...nici eu , nici altcineva nu a spus asa ceva , de unde ai tras aceasta concluzie ? Nu este logic ca un codat nu poate indeplini cerintele ? Una din cerinte este : "sa nu joci codat" ....deci despre ce vb ?

Re: Rezolvati cererile de admin

PostPosted: Thu Sep 06, 2012 9:50 am
by WDA
Baronu1 wrote:Sincer admini sunt din ce in ce mai putin online si ceeste cert sunt multi care au admine si nu i vad decat odata la 1 luna pe servere sa nu dau nume dar stiu cativa !!! Avem nevoie de admini online care isi da interesul respecta regulamentul pe el insusi si pe playeri.
Salll !!!


Ce legatura au spusele tale cu ceea ce v-am rugat eu ? Una e una , alta e alta ....hai sa nu amestecam lucrurile.Rugamintea mea era sa dam admine regulamentar cat putem.Tu despre ce vb aici ? Era vb sa nu mai inchidem posturile cu cereri de admin , decat atunci cand se vede clar ca acel player si-a pierdut interesul.Acest mesaj se refera numai la moderatorii de pe forum , pt ca altcineva nu poate sa inchida un post.